Schoolcommissie

De Schoolcommissie is er voor de ouders van de kinderen van De Wegwijzer. De Schoolcommissie bestaat op dit moment uit drie leden: Henrike Galenkamp (voorzitster),  Dirk Kleingeld (secretaris) en Carin Boersma (penningmeester). De leden zijn ouders van leerlingen van De Wegwijzer.

Het waarborgen van de identiteit van de school is de voornaamste taak van de Schoolcommissie. Denk hierbij aan het ondersteunen van de directie bij het aannemen van nieuwe leerlingen en nieuw personeel. Ook vergadert de Schoolcommissie met de schoolvereniging CorDeo en organiseert de commissie contactmomenten met ouders.

Er is nauw contact tussen de directeur en de Schoolcommissie, die regelmatig aansluit bij de vergaderingen. Zo blijft hij op de hoogte van wat er speelt bij ouders en waar behoefte aan is. Dit wordt door hem gecommuniceerd naar de rest van de leerkrachten.

Lijkt het u leuk om nog meer betrokken te zijn bij onze school en mee te denken in de Schoolcommissie? Neem dan contact via sc@gbsdewegwijzer.net. De Schoolcommissie zoekt regelmatig versterking!

Heeft u nog vragen, opmerkingen of tips voor ons? Wij horen het graag!